pais

JAAPANI imperaatorite KOBIDO NÄOMASSAAŽ ehk ilu säilitamise tee

Pärli ilusalongis pakutavate hulgas väärib kindlasti esiletõstmist Jaapani imperaatorite KOBIDO näomassaaž. Iseenda nooruslikkuse säilitamiseks.

JAAPANI imperaatorite KOBIDO NÄOMASSAAŽ ehk ilu säilitamise tee.

Täiesti unikaalse Jaapani Kobido massaaži abil on võimalik parandada naha seisundit, aeglustades vananemisprotsessi. Massaažitehnika, mis toetab nooruslikkuse säilitamist, muutes naha elastseks, säravaks, taastades ja hoides näo kontuure, pinguldades lihaseid ja silendades kortse. Samuti aitab see leida meelerahu ja sisemist harmooniat - massaažil on psühho-emotsionaalne mõju. Liigutuste õhuline elegants toetamaks unikaalse Kobido massaaži iidseid traditsioone. Ühendades esteetikat, lõdvestust kui ka meditatsiooni.

Lisaks püüan pakkuda Sulle rohkem erinevaid hoolitsusi, just kombineerimise teel. Sinu näonaha ja keha üldist seisundit arvestades. Midagi soojendavat ja midagi helisevat. Näiteks näohoolitusi koos lühemate kehamassaažidega või refleksoloogiaga kombineerides. Külmematel aegadel näiteks soojad laavakivid toetamaks hinge ja keha. Ole avatud julgelt küsima ja end väljendama.

Anne

Telefon 5176651
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

UUDISED

Prantsuse sarja YON-KA auru-uduvihm koos rosmariini, lavendli, geraaniumi, küpressi ja tüümiani taimsete ekstraktidega, toetamaks kõiki näopuhastusi ja Sulle sobilikke näohoolitusi massaažide tõhususel ja ainete imendumisel. Lisaks emotsion...

Loe edasi ...